פורטרהאוס בהכנה ביתית
קשה לכם להחליט בין סינטה לפילה? הפורטרהאוס הוא נתח שמתאים בול למתלבטים כמוכם, כי הוא מורכב משניהם. לא צריך יותר ממלח, פלפל וחמאה כדי להפוך אותו למעדן.
לגרסת הדפסה של המתכון
קבב רומני של אהרוני
תגידו על רומנים מה שתרצו, אבל חייבים לתת כבוד לקבב שלהם. שף ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין אותם מאפס, ותאמינו לנו שקריאות ההתפעלות של הטועמים יישמעו עד יום העצמאות הבא.
לגרסת הדפסה של המתכון
הקבב של סימו
אף פעם לא כדאי להסתפק בסוג אחד של קציצות על הגריל, ולכן כדאי לכם לנסות גם את התוצרת של סימו, שקצרה שבחים בתוכניתו של גיל חובב. עם שלושה סוגי בשר וקצת עמבה – ההצלחה מובטחת.
לגרסת הדפסה של המתכון
אוסובוקו טלה בפויקה של אריאל כהן
אם יש לכם סבלנות ואתם מוכנים לחכות קצת בשביל הבשר שלכם, אין סיכוי שתפספסו עם המתכון הזה. ואם אין לכם סבלנות, אתם יכולים להכין עוד כמה שיפודים בזמן שהסיר הגדול עושה את שלו לאט. מנה מעולה גם למטיילים בשטח.
לגרסת הדפסה של המתכון
קבב עגל מפולפל בפיסטוקים של ארז קומורובסקי
אחרי שתכינו את המנה הבשרית המשובחת הזו, לא תבינו איך ארז קומורובסקי נהיה מפורסם דווקא בזכות כישורי האפייה שלו. דאגו שהבשר יהיה שמן מספיק, פלפלו בנדיבות והגחלים יעשו את כל השאר.
לגרסת הדפסה של המתכון
שישליק שייטל של ארז קומורובסקי
אין יום עצמאות ראוי לשמו בלי כמה שיפודים על האש. אז נכון שצריך להשרות אותם קודם, אבל התוצאה בהחלט שווה את ההשקעה. מתכון לקרניבורים אמיתיים.
לגרסת הדפסה של המתכון
תרנגולת פרפר של ארז קומורובסקי
עם המתכון הזה, לא רק שתעשו חיים קלים לקצב כשתיקחו תרנגולת שלמה, גם תצליחו לרצות את כל חובבי העוף בקרבכם במכה. מי שירצה חזה יקבל, וכנ"ל לגבי הפולקע והכנפיים.
לגרסת הדפסה של המתכון
נתח קצבים צלוי בגריל של רפי כהן
זו מנת הבשר שכדאי לכם להכין אם אתם רוצים להרשים את החברים שלכם בקלות ובלי מאמץ מיותר. בצלים, עגבניות, פלפלים, ארוגולה ותבלינים פשוטים שיעשו כבוד לנתח המובחר.
לגרסת הדפסה של המתכון
קרפצ'יו פילה עגל של רפי כהן
בזמן שכולם יחכו לסטייק שלהם שנצלה על האש, תוכלו לפנק אותם במנה הראשונה (והבשרית) הכי קלה להכנה. אל תחששו מהבשר הנא, ותנו לחומץ לעשות את כל העבודה.
לגרסת הדפסה של המתכון
שפונדרה ותפוחי אדמה בפויקה
אין זמן טוב יותר מיום העצמאות כדי לחזק את החיבור בין בשר לתפוחי אדמה, במיוחד כשל"ג בעומר כבר מעבר לפינה. מתכון לבעלי סבלנות שאוהבים את הבשר שלהם עסיסי ואת תפוחי האדמה שלהם צלויים. לגרסת הדפסה של המתכון
ספייר ריבס טלה
בשר בקר נוטה לגנוב את מרבית תשומת הלב ביום העצמאות, והגיע הזמן לעשות כבוד גם לטלה. אז הנה לפניכם מתכון שכל כולו השקעה בטעמים: רום, גבינת גאודה ועוד הפתעות שישאירו את כולם פעורי פה ומבקשים עוד.
לגרסת הדפסה של המתכון
בדקנו נתחים של אדום אדום. תכלס כן, שווה לעלות אותם על המנגל שלכם