דג, צ'ילי, תפוחים - הכל במנה מפתיעה אחת | צילום:
דניאל לילה, יחסי ציבור
פסטה בווטה עם סלמון צרוב ותפוחים
לפתוח את הארוחה במשהו שונה. הדג כבר בפנים, הצ'ילי ייתן טוויסט חריף וכל פירות החג יציצו מהמהנה המפתיעה הזו. פרוסות התפוח יפלרטטו עם דבש התמרים ויחד יצרו לנו בפה חוויה.
סלט ירקות שמקורו בטורקיה, שלוקח את הזה המוכר למחוזות חדשים. המלפפון, העגבנייה והבצל זוכים כאן לחבר חדש בדמון הרימון הרענן, שיעורר לכם את החיך בין מנה למנה.
מנה ראשונה שתעשה לכם נעים בבטן ותרפד אותה קלות לפני המנות העיקריות. עם רימונים (בגלל המתיקות, ובעיקר כי זה ראש השנה), עשבי תיבול ציר עוף ושום מטוגן - מובטח לכם תענוג.