מנה ראשונה: פלפל שושקה
את הפלפלים הקלויים האלה מגישים במילוי גבינת עיזים, בליווי ממרח חצילים ובזיגוג עגבניות סמיך. הם לא קשים להכנה, אבל נדרשת כשעה לעבודה על המתכון. בסוף יוצאת מנה מהודרת וייצוגית – אבל בעיקר טעימה.
לכל ארוחה: מטבוחה ביתית
גם גמבות, גם פלפלים חריפים, וגם פלפל שאטה: אין ספק שהסלט הקלאסי הזה מיועד לבעלי חך עמיד. בכל מקרה, מי שרוצה להוסיף קצת להט לחיים ולארוחה, ייהנה ביותר.
תוספת: פלפלים קלויים בתחמיץ עשבי תיבול
מתכון קליל ומהיר לתוספת צבעונית וטעימה: מוסיפים לפלפלים הקלויים תיבול מעניין ופשוט, והם גונבים את ההצגה מהמנה העיקרית.
>> למתכון: פלפלים קלויים בתחמיץ עשבי תיבול
מנה עיקרית: פלפל ממולא גבינת פטה ובטטות
במנה הזו משתלבת המליחות של גבינת הפטה עם המתקתקות של הבטטה, וביחד עם טעמם של הפלפלים שעוטפים אותן – מתקבלת מנה צמחונית לתפארת.
>> למתכון: פלפל ממולא גבינת פטה ובטטות
מנה עיקרית: פלפלים ממולאים בשר
אינה, זוכת מאסטר שף, תורמת את המתכון הפרטי שלה לפלפלים ממולאים, ומספרת שאחרי שטעמה את הגרסאות של רוב העדות – חזרה בסופו של דבר למתכון של אמא שלה, עם כמה תוספות אישיות משלה.
>> למתכון: ממולאים של אינה ממאסטר שף
דגים: חריימה חריף
ואילו הילה אלפרט מציעה לכם להשתמש בפלפלים דווקא בתבשיל דג חריף, אדום ומתובל של דגי בורי.
מאפה: בצק במילוי גבינה ופלפלים
הקונדיטור והאופה מיקי שמו מגיש מעטפת בצק פילו פריך במילוי גבינתי, מלוח וטעים - עם פלפלים, כמובן.
>> למתכון: מאפה פילו במילוי גבינה ופלפלים