מרק עגבניות ים תיכוני
שילוב נפלא של עגבניות בשלות, בזיליקום ואורגנו מביא לנו מרק נהדר, מלא טעמים ובריאות. תוסיפו לו פסטה - והוא יסגור לכם ארוחה שלמה.
>> למתכון: מרק עגבניות ים תיכוני
מרק קובה מטפוניה
מרק אדום אדום, עם סלק וגזר ומלא דברים טובים, ובתוכו נחות להן לבטח קציצות קובה מענגות. הקרפלך של העיראקים.
>> למתכון: מרק קובה מטפוניה
מרק עדשים עשיר
מרקים שיש מה לאכול בהם הם תמיד עדיפים על כאלה שרק שותים. מרק העדשים הזה הוא מרק אכיל לחלוטין, שמשביע בערך כמו ארוחה וחצי.
>> למתכון: מרק עדשים עשיר
מרק אפונה, תפוחי אדמה וקבנוס
אם מרק העדשים הוא ארוחה, הרי המרק הזה הוא מזנון שלם. מרק שהוא בעצם תבשיל, שבו זורקים הכל לסיר, שוכחים על האש, ואחר כך מתעלפים מתענוג.
>> למתכון: מרק אפונה, תפוחי אדמה וקבנוס
מרק עגבניות ואורז
בחזרה לקלאסיקה: אין כמו צלחת מהבילה של מרק עגבניות אדום, סמיך וריחני עם הרבה אורז. שילוב נפלא של מרק מתקתק עם הרבה פלפל שחור ואורגנו.
>> למתכון: מרק עגבניות ואורז
מרק חומוס, בשר ועצמות
והנה אחד למיטיבי לכת: מרק עשיר וסמיך המשלב גרגרי חומוס, בשר בקר, עצמות וירקות שורש, שהתבשלו להם לאטם 5 שעות. ממממ.
>> למתכון: מרק חומוס, בשר ועצמות
מרק מינסטרונה
מחלוצי המטבח האיטלקי - מרק עם המון המון (המון!) ירקות, ותוספת פסטה שנותנת לו פן בצקי מבורך.
>> למתכון: מרק מינסטרונה
מרק בורשט - מרק סלק ובשר
מרק מזרח אירופי אסלי, מסדרת מרקי הסבתא הזכורים לטוב. מה שנקרא, מרק עם בשר (וגם תפוחי אדמה).
>> למתכון: מרק בורשט - מרק סלק ובשר
מרק ירקות עם המון ירקות
הרבה שורשים, הרבה ירקות, המון בריאות ומעט קלוריות.
>> למתכון: מרק ירקות עם המון ירקות
מרק שעועית אסלי
אחד המרקים היותר חורפיים שיש - ולו רק בגלל שאחריו אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהיכנס מתחת לשמיכה ולחייך באושר.
>> למתכון: מרק שעועית אסלי
* באדיבות הבלוג אוכל מכל הלב בתפוז