סיון אברהמי
כשניסינו לברר מה המאכל שסיון הכי אוהבת, קיבלנו מסרים סותרים (סיון? מסרים סותרים? מוזר). זה התחיל ב"אני חולה על סושי ועל דג נא" והסתיים ב"האמת, אני גם אוהבת ג'אנק. אפילו מנה חמה מאוד טעימה לי". אז מכיוון שמתכון למנה חמה זה לא באמת משהו שאנחנו יכולים לתת לכם, נלך בשמחה על אופציית הסושי. בחורה כמו סיון, מגיע לה משהו בסטייל. את הג'אנק בואו נשאיר לאנשים קצת פחות עדינים.
>> איך מכינים סושי, שלב אחרי שלב
ליהיא גרינר
ליהיא אוהבת אוכל. מה היא אוהבת הכי? סטייק, אבל גם בורקס, וגם פאד תאי, ואורז, וסושי, והמבורגר. אנחנו החלטנו להתמקד בצד הכי ישראלי של ההעדפות שלה, שהוא כמובן הבורקס. גם כי אנחנו רוצים אותה ישראלית, וגם כי זה פשוט מה שהכי מתאים לנשנש מול הגמר.
>> איך מכינים בורקס – מתוק ומלוח
ג'קי מנחם
כמו שכבר היה אפשר לראות, ג'קי הוא מה שאנחנו אוהבים לקרוא "ילד של אמא". לכן זה לא מאוד מפתיע שהמאכל שהוא הכי אוהב הוא "שניצל ומקרוני של אמא שלי" (שימו לב, את התשובות מהדיירים קיבלנו לפני כניסתם לבית האח. כלומר, לא מדובר כאן בתשובה של אדם שלא טעם אוכל של אמא שלושה חודשים, כמו שאפשר היה לחשוב). רוצים להתענג על צלחת ביתית שכזו מול הגמר? וואללה, אנחנו איתכם.
>> השניצל הכי רגיל שיש
>> וכמה דרכים לשדרג אותו
נופר מור
נופר היא אישה חזקה. היא זוכרת מאיפה היא באה, יודעת בול לאן היא הולכת ולא מתכוונת לתת לשום דבר לעמוד בדרכה. הבחירה הקולינרית שלה היא אורז פרסי, ממש כמו בבית, ואם אתם מעקמים את האף ומתפלאים איך היא בחרה במאכל כזה פשוט – דעו לכם שהאורז הפרסי הוא פשוט רק לכאורה. למעשה מדובר במעדן רב שלבים, שצריך להתעמק טוב במתכון בשביל להכין אותו כמו שצריך, והוא טעים ברמות אחרות. למעשה, אפילו רק בשביל פרוסות תפוחי האדמה הפציחות שבתחתיתו הוא שווה את העבודה.
עמיר גולדברג
אחחח, איזה גבר גבר. לא באמת חשבתם שהוא יענה משהו אחר מ"סטייק", נכון? בתור אנשים שיודעים להעריך נתח בשר הגון אנחנו לא יכולים שלא להזדהות, ולמהר לפנות לאייל שני, שייתן את המתכון לצלייה המושלמת. רוצים שעמיר יזכה? לכו למטבח וסמסו "בשר".