פנקוטה ברוטב רימונים
הקרם האיטלקי הקלאסי בטוויסט לראש השנה. מוגש על עלה לזניה מטוגן, בתוספת של רוטב רימונים משגע פרי מחבתו של השף יניב פרטוש-תמיר. טיפ קטן לוואו גדול.
טראפלס
תענוג צרוף של שוקולד ושוקולד, עם קצת קקאו לציפוי. טוב, אם אתם ממש מתעקשים יש פה גם שמנת, אבל באמת שזה לא העיקר. כדורים קטנים של גן עדן נמצאים במרחק נגיעה, לא תכינו?
מלבי עם רכז רימונים
עוד מתכון לקינוח קלאסי שהופך מתאים לחג הבא עלינו לטובה בעזרת הרימון. רוטב הרימונים המתקתק מחליף במתכון הזה את הסירופ הקלאסי, לקינוח שיהיה סיום קליל לארוחה.
גביעי קרם קוקוס ובננות
קינוח שכבות שלא מצריך הרבה עבודה, אבל נותן תוצאה – ממש כמו במסעדה. הקינוח, שמוגש במסעדת סושי סמבה, מביא טעמים טרופיים ישר לשולחן ארוחת החג שלכם.
עגבניות שרי ממולאות בפירות
הקינוח של השף מאיר דנון דורש לא מעט עבודה, אבל התוצאה תהמם את כל הנוכחים. חומר גלם לא שגרתי לקינוח ומילוי פירותי והמתובל שיוצר חגיגה בפה. לקינוח, קיבלנו בקינוח הזה רוטב תפוזים מצומצם, שהופך את המנה לחגיגה אמיתית.
מתכון: עגבניות שרי ממולאות בפירות
דלעת צלויה בקינמון ודבש
הקינוח הטבעי והכל כך מתוק הזה מגיע הישר ממרוקו, אבל תהיו בטוחים שגם לסבתא הפולנייה שלכם לא יהיה שום דבר רע להגיד עליו. מקסימום, היא תבקש כוס מים.
מתכון: דלעת צלויה בקינמון ודבש
חבושים חמים בסירופ, עם גלידת וניל
טעמו של החבוש, קרוב משפחתם של התפוח והאגס, משתלב מעולה עם גלידת וניל. על אחת כמה וכמה כשמצפים אותו בסירופ סוכר עם וניל וציפורן. תנסו, קריאות התענוג של האורחים - עלינו.