עוגיות חמאה במילוי גבינת שמנת
מתכון מצולם של אהרוני, שמבוסס על עוגיות החמאה הפשוטות והמוכרות. בכל עוגייה יוצרים שקע בעזרת הבוהן, ואותו ממלאים בקרם שמנתי משובח. הקישוט של הפטל למעלה הוא לא חובה – גם בלעדיו מדובר בעוגיות מהממות.
>> למתכון: עוגיות חמאה במילוי גבינת שמנת
בראוניז של מיקי שמו
קופסת פח, או אפילו פלסטיק יפה, שבתחתיתה מפית צבעונית ועליה קומות קומות של חומיות היא אחת המתנות הכי מקסימות שיש. המתכון הזה הוא של מיקי שמו, והוא עשיר בשוקולד ובאגוזים. אם אתם מחפשים בראוניז מתוחכמים ומושקעים יותר, אתם מוזמנים לפשפש במתכוני המדור "שיא השחיתות".
>> למתכון: בראוניז של מיקי שמו
עוגיות פקאן קלילות
ההצעה הזאת היא לטובת מאותגרי האפייה שבינינו: עוגיות פשוטות עם הרבה חמאה ואגוזים קצוצים, שמכינים ברבע שעה ומחסלים בפחות. למרות ההכנה הפשוטה, מדובר בעוגיות יפות ואלגנטיות, שבכיף אפשר לחשוב שנולדו בקונדיטוריה.
>> למתכון: עוגיות פקאן
טארט אגוזים
ואם באגוזים עסקינן – אי אפשר שלא לחשוב על הפאי המכובד ועם זאת הצנוע ביותר, הלא הוא פאי פקאן, או אגוזים בכלל. התחתית פשוטה ובסיסית, המלית מורכבת מאגוזים עם סוכר ושמנת מתוקה, שביחד יוצרים רוטב טופי משגע, והמראה חגיגי ויפה תואר.
>> למתכון: טארט אגוזים
ריבת אתרוגים
והנה מתכון אחד לטובת מי שאפייה היא לא כוס התה שלו: ריבת הדרים מתוקה, ברוח חגי תשרי. מעבירים לצנצנת (אף אחד לא צריך לדעת שהיה בה טייסטר'ז צ'ויס קודם), קושרים בסרט והיידה – לבקש סליחה.
>> למתכון: ריבת אתרוגים