בניגוד לפסח ולראש השנה, ט"ו בשבט מעולם לא זכה למעמד קולינרי ראוי (בקושי חג הוא נחשב). כן, יש את הפירות היבשים והפיצוחים, וזה נחמד וטעים, באמת יופי של נשנוש - אבל חוץ מזה? גורנישט.
![לחם שיבולת שועל (צילום: מאפיית לחמים) לחם שיבולת שועל (צילום: מאפיית לחמים)](https://img.mako.co.il/2010/01/21/shibolet_cockiesc.jpg)
אז זהו, שהגיע הזמן להחליף כיוון. מאפיית לחמים החליטה לשנות את פני הט"ו בשבט שלנו ושלכם, והיא עושה את זה בהצלחה רבה - בעזרת שישה מתכוני איכות מיוחדים לחג. מוכנים?
>> למתכון: לחם שיבולת שועל וחמוציות
>> למתכון: לחם תאנים, תמרים ואגוזים
>> למתכון: בר גרנולה ופירות יבשים