עוגת חלבה בחושה
באדיבות מאיר דנון, מנהל מקצועי של בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה
מרכיבים:
250 גרם קמח תופח מאליו
200 גרם (כוס) סוכר
200 גרם חמאה מומסת
3.5 ביצים טרופות
150 גרם חלבה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הסוכר עם הביצים במיקסר למשך מספר דקות.
2. מוסיפים את הקמח והחמאה ובוחשים היטב.
3. מוסיפים את החלבה הקצוצה.
4. מעבירים לתבנית אינגליש-קייק משומנת.
5. אופים בתנור מחומם מראש ל-175 מעלות במשך כ-40 דקות עד שהעוגה מוכנה.
6. מצננים ומגישים.
• ניתן להגיש עם כדור גלידת וניל
• ניתן להוסיף כ-100 גרם שוקולד צ'יפס בשלב הכנסת החלבה.