סלט חסה, סלרי, תמרים ואגסים ברוטב יוגורטאפילו ארוחה חלבית חייבת שיהיה בה איזה סלט, ואם אפשר שיהיו בו פירות - מה טוב
חן שוקרון
| טרה
| פורסם 12/05/11 15:00
|
המצרכים (6 מנות):לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 בקערה גדולה מערבבים את רכיבי הסלט. בצנצנת או קערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב. 2 לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גבי הסלט, ומערבבים היטב. מגישים מיד. >> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונם נושאת פרסים! * חן שוקרון היא בעלת הבלוג מתוקים שלי * כלי המטבח באדיבות ניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריסהלבשה: סטייל ריבר |