אוכל
חיפוש טיסה
לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
2 חופנים עלי תרד טריים- שטופים וחתוכים לרצועות עבות (חלוטים ומסוננים – לא חובה)
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים היטב בקערה את כל החומרים הנוזליים עד לקבלת תערובת אחידה (ביצים, לבן, קוטג', שמנת מתוקה, רוטב מתוק חריף, בלילת קורנפלור וחלב).
3 מוסיפים לקערה את שאר החומרים והתבלינים פרט לגבינה הצהובה וממשיכים לערבב.
4 משמנים תבנית אפייה (אלומיניום בגודל בינוני) ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש למשך ארבעים דקות.
5 מפזרים את הגבינה הצהובה על הפשטידה וממשיכים לאפות כרבע שעה.
* ניתן להגיש את הפשטידה חמה או קרה.
פתח הכל סגור הכל