פסטה שמנת-פסטופסטה פנה עם גבינת טוב טעם ורוטב עשיר ומשובח של שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות
ברק חי חורש
| טרה
| פורסם 07/01/11 12:33
![]()
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עד ריכוך (כ – 7 דקות לרמת אלדנטה) ומסננים. משמנים עם מעט שמן ומניחים בקערה. 2 מחממים מחבת (עמוקה) עם חמאה ומטגנים בה את השום והפסטו. 3 מוסיפים למחבת את השמנת ומצמצמים כמספר דקות עד הסמכת הרוטב. 4 מוסיפים את גבינת טוב טעם ואת העגבניות המיובשות, מערבבים היטב ומתבלים. 5 מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב, מקשטים ומגישים.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|