ארוחה בשעה: כנפי עוף ברוטב ברביקיוהייתם רוצים ארוחת ברביקיו שמוכנה מבלי שהדלקתם את המנגל ואחרי ששהיתם לא יותר מעשר דקות במטבח? קיבלתם: כנפיים עסיסיות ופריכות עם טעם משגע שמכינים בתנור
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-45 שקלים המצרכים :
אופן ההכנה:1 בקערה מערבבים את הכנפיים עם רוטב הברביקיו.
2 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-30 דקות.
3 אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומורידים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-25 דקות נוספות.
4 בסיר מבשלים את קלחי התירס כ-15-18 דקות.
5 מגישים ביחד.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים גבינות |