בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיומנה שלמרות שיש בה הכל - בשר, שעועית, פלפלים, בצל ותפוחי אדמה – לוקח פחות משעה להכין אותה. צ'ילי קון קרנה לעצלנים
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-40 שקלים המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את הבצל כ-5 דקות.
2 מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב שלא יהיו גושים ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים מעט מלח.
3 מוסיפים את השום והפלפלים ומערבבים.
4 מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים.
5 מוסיפים את השעועית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
6 במקביל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות את תפוחי האדמה. מפזרים מעט מלח ושמן זית ומשאירים בתנור ל-30-35 דקות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
>> בשבוע שעבר הכנו עוף חריף בתנור |