פסטה עם פסטו חריף ולחם שום לידלפסטה הזו יש רוטב פסטו בגרסה קצת שונה, עם פקאנים ושקדים במקום צנוברים, ועם טוויסט קטן שישאיר חריפות טובה בפה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
לפסטו:
ללחם שום:
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעול, שוטפים ומיבשים היטב במייבש חסה. 2 מכניסים למיקסר את כל המצרכים וטוחנים כ-2-3 דקות. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 4 מניחים את הלחם על השיש וחורצים אותו לאורך ולרוחב. בתוך החריצים מורחים את השום, הפטרוזיליה ושמן הזית. 5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-8-10 דקות. 6 מערבבים את הפסטה עם הפסטו. אפשר לפזר מעל פטה או הרבה פרמזן. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
>> בשבוע שעבר הכנו בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיו |