הכי מהיר שיש: פלפלים ממולאים גבינותארוחת הצהריים המושלמת לערב החג: קונים פלפלים קלויים בצנצנת, ממלאים בגבינות והופה לתנור. מתכון סופר-מגניב, שבו רוב העבודה נעשית בכלל בסופר
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 שוטפים בעדינות את הפלפלים ומניחים במסננת. 2 מערבבים בקערה 3-4 כפות מהפנקו עם השום. 3 בקערה נפרדת מערבבים ריקוטה, גבינה בולגרית, פרמזן, עירית, 2 כפות פנקו (ללא שום) ומעט מלח. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 ממלאים את הפלפלים בעדינות בתערובת הגבינה. מפזרים על תבנית האפייה את פירורי הפנקו והשום, ומסדרים עליהם את הפלפלים. מניחים את ענפי התימין ואופים 15 דקות. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|