שוקיים לוהטות: עוף חריף בתנורתזהרו מהשוקיים האלה, שנראות תמימות כשהן מונחות להן בתבנית וקוראות לכם לארוחת צהריים – בעצם הן לוהטות ומלאות בפלפל
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-60 שקלים המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 בקערה מערבבים את כל המצרכים.
2 מניחים בתבנית אפייה (עדיף פיירקס), מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-35 דקות.
3 מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות.
4 אפשר להגיש מעל אורז לבן או נודלס.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט >> בשבוע שעבר הכנו אורז עם נקניקיות וכל טוב |