קציצות בקר ובטטה ברוטב שעועית חריףלתבשיל העשיר בטעמים הזה יש שתי הוראות הכנה: מטגנים את הרוטב, מבשלים את הקציצות. כמה קל – ככה משביע
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-50 שקלים המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והפלפל החריף כ-3 דקות. מוסיפים את שאר המצרכים לרוטב לפי הסדר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
2 יוצרים קציצות ומניחים בתוך התבשיל. מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות.
3 מגישים מעל אורז, או פשוט טובלים חלה טרייה ברוטב.
>> בשבוע שעבר הכנו אטריות עם פטריות מוקפצות |