הקציצות הכי טעימות בעולםיש בהן מכל טוב, הן קלות להכנה ויוצאות טעימות כל כך, שאפשר לאכול אותן לבד בלי שום תוספת ליד: מתכון לקציצות בשר ממכרות
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
אני אף פעם לא יכולה לחכות עד שהקציצות האלה יצאו כבר מהסיר. הריח פשוט עושה לי את זה. כשהן סוף סוף מוכנות, אני מכינה לי צלחת, יושבת בשקט ומתענגת על כל ביס וביס. הקציצות כל כך נימוחות ומלאות בטוב, שאפשר לאכול אותן גם בלי שום תוספת ליד. המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 בקערה מערבבים את כל המצרכים לקציצות, ומניחים בצד. 2 בסיר מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל 2-3 דקות, מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את יתר המצרכים. במידת הצורך, מוסיפים כשליש כוס מים חמים. מביאים לרתיחה. 3 יוצרים קציצות מהעיסה שהכנו מראש, ומכניסים אותן אחת אחת לרוטב שרתח. 4 מחלישים את האש, מכסים ומבשלים עוד כ-40 דקות על אש קטנה. 5 מגישים מעל אורז, או פשוט אוכלים ככה - כי זה טעים. * המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו עוף בתנור עם ג'ינג'ר וסויה>> לכל המתכונים ב-60 שקל ו-60 דקות |