נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוקנשארו לכם במקרר נקניקיות וחשקה נפשכם במנה בשרית ולא מהמיקרו? פרגנו לכם ב-25 דקות מנה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפה וצבעונית
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
אומרים שהעיניים אוכלות, נכון? אז למה לא להוסיף צבע ויופי למאכל שהוא כל כך פשוט ובסיסי? אפשר לקנות את הנקניקיות העשויות מ-100% בשר ופחות שטויות בפנים, או להשתמש בנקניקיות צמחוניות. את כל הדבר הטעים הזה אני ממליצה לשים מעל פירה עשיר או מעל ערמה טובה של פתיתים.
עלות: כ-30 שקלים המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-5 דקות.
2 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.
3 מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 3 דקות נוספות.
4 מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.
5 מגישים מעל כל תוספת שמתחשק לכם, או אוכלים עם לחם טרי.
* המוצרים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"
>> בשבוע שעבר הכנו מרק כרובית ותפוחי אדמה עם קרם קוקוס |