1. מכינים את הבצק באותו אופן כמו במתכון הקודם, ומניחים לו לשעה.
2. מערבבים את חומרי המלית היטב עד שמתקבלת תערובת רכה.
3. מחלקים את הבצק ואת תערובת התמרים ל-4 חלקים.
4. מרדדים כל כדור בצק למלבן של 20 על 30 ס"מ. מרדדים את תערובת התמרים לאותן מידות (אפשר להיעזר בקינמון והציפורן ל"קימוח"). מניחים את יריעת התמרים על יריעת הבצק.
5. מגלגלים לרולדה דקה וחותכים באלכסון. מפזרים את העוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מהשנייה ואופים 25 דקות ב-175 מעלות.
תגובות