כדורי פקאן. כלום עבודה, הרבה רושם | צילום:
שחר פליישמן, יחסי ציבור
עוגיות טחינה
רשימת חומרים (ל-50 עוגיות): 180 גרם סוכר (קצת פחות מכוס) 200 גרם חמאה 350 גרם קמח (2 וחצי כוסות) 10 גרם אבקת אפייה (1 שקיות) 250 גרם טחינה גולמית 1 כפית תמצית וניל לקישוט: שקדים פרוסים או חצאי פקאנים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2. מוסיפים את יתרת החומרים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק.
3. מגלגלים לכדורים, מניחים מעל כל כדור שקד פרוס או 1/2 אגוז פקאן, מסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-20 דקות.
תגובות