1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הטבעות ומגלגלים לגליל. חשוב לוודא שהתערובת צפופה ומהודקת למניעת בועות או חורים. מכסים את הגליל בניילון נצמד ומחוררים אותו עם קיסם. מניחים את הגליל המכוסה במים רותחים לבישול של 30 דקות. ניתן באותה מידה להכניס את התערובת לנייר אלומיניום ולאפות כגליל בתנור.
2 מוציאים את הגליל מהמים ומניחים לצינון. במידה ורוצים טבעות יפות ומושלמות מומלץ לשים את הגליל "בעמידה" בתוך כוס עד שיצטנן ורק אח"כ לפרוס.
3 לאחר צינון הגליל חותכים אותו לפרוסות עגולות בעובי רצוי, ובעזרת שבלונה או סכין להוצאת ליבת תפוח עושים חור ויוצרים את הטבעות. אין צורך לזרוק את מרכז הטבעת, פשוט לטגנו עם השאר כמו כדורים קטנים.
4 מערבבים יחד את כל חומרי הבלילה. הבלילה צריכה להיות סמיכה, שתכסה את כל העוף.
5 טובלים את הטבעות בבלילה, מסירים שאריות טפטוף וטובלים בפירורי לחם. בעזרת מרית מניחים בשמן חם מאד - טבילה קצרה (15 שניות) להזהבה בהירה.
>> לגרסה מפורטת יותר של המתכון היכנסו לכאן