המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד בקערה את כל החומרים היבשים. 2 מסדרים שכבת לימונים בצנצנת ועליה מניחים שכבה דקה של התערובת. 3 חוזרים על הפעולה עד לגמר הלימונים. 4 יוצקים את מיץ הלימון והשמן לתוך הצנצנת עד לכיסוי מלא, מכסים את החלל הנותר בצנצנת בבד ואוטמים עם מכסה. 5 מניחים את הצנצנת במקום קריר ויבש לחודש-חודשיים. * תהליך הכבישה ארוך מאחר שקליפת הלימון מרה וקשה. הכבישה הארוכה מוציאה את המרירות ומרככת את הקליפה. איך יודעים שהלימונים מוכנים? טועמים. חשוב מאד: אין לגעת או לטעום עם הידיים, אלא חובה להשתמש במזלג נקי ולא אורך החיים של הלימונים יתקצר משמעותית. המתכון באדיבות מסעדת וילהלמינה - מטבח ים תיכוני עדכני. >> הנה עוד דברים שאפשר להכין לבד בבית>> פאי גבינה ולוטוס ללא אפייה |