1 מרסקים את השקדים במעבד מזון במשך כדקה, עד שהם גרוסים לאבקה. מוסיפים את המשמשים ומעבדים עוד כדקה עד שמתקבלת תערובת פירורית.
2 מוסיפים אבקת סוכר, מים ומי ורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור שהמרקם שלו מזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי אפשר להוסיף עוד כפית מים, אבל זהירות – אל תוסיפו יותר מדי מים, אחרת המרקם יהיה נוזלי. במקרה כזה, אפשר להוסיף עוד מעט שקדים טחונים.
3 מגלגלים את הכדור שנוצר לגלילים בקוטר של כ-1 ס"מ וחותכים באלכסון למעוינים באורך 3 ס"מ.
* אפשר לשמור את המרצפן במקרר, מכוסה בניילון נצמד, עד חודש.