קרטיבים מפירות טרייםהזדמנות אחרונה להכין את הממתק הקיצי הזה, לפני שהסתיו מגיע
צילום: פז אלסטר, Cake It Easy
|
המצרכים (6 מנות):לקרטיב אבטיח ופירות
לקרטיב מלון ונענע
לקרטיב פירות יער ויוגורט
אופן ההכנה:קרטיב אבטיח ופירות1 מרסקים אבטיח בבלנדר ומסננים במסננת דקה. 2 מסדרים בכוסות קטנות את הפירות החתוכים ויוצקים מעל את מיץ האבטיח. 3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. קרטיב מלון ונענע1 מרסקים את המלון והנענע בבלנדר. 2 יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות. 3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. קרטיב פירות יער ויוגורט1 מרסקים את פירות היער, היוגורט ותמצית הוניל בבלנדר. 2 יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות. 3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. *לכל הקרטיבים ניתן להוסיף בשלב טחינת הפירות סירופ סוכר, כדי להמתיק את טעמם. מבשלים יחד כמות זהה של סוכר ומים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס. לאחר מכן מרתיחים את הסירופ על אש גבוהה במשך כ-5 דקות. מקררים ומשתמשים. המתכון באדיבות הבלוג Cake It Easy |