1 להכנת הבצק: מרתיחים בסיר את החלב, המים, הסוכר, המלח והחמאה. לאחר הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מערבבים עם כף פלסטיק/עץ, מחזירים לאש נמוכה או בינונית ומערבבים עד שהמסה מתייבשת.
2 ברגע שהבצק ניתק מדפנות הסיר והופך לכדור סביב הכף מורדים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה, נותנים לבצק להתקרר מעט ומוסיפים את הביצים בהדרגה, עד שמתקבל בצק הומוגני ואלסטי נוח לזילוף (אם הבצק מעט קשה אפשר לדלל עם מעט מאוד חלב).
3 מחממים תנור ל-170-180 מעלות.
4 מעבירים את הבצק לשקית זילוף, רצוי עם צנתר משונן, ומזלפים פחזניות גדולות (בסיס רחב של 2 ס"מ. השתדלו לא ליצור קצוות בולטים). אפשר לעשות את זה גם עם שתי כפות, אבל אז הפחזניות יוצאות פחות חגיגיות וסימטריות. אופים 20-25 דקות.
5 להכנת הקרם: מקציפים יחד את חומרי הקרם לקצפת חזקה. מחוררים את תחתית הפחזנית עם צנתר משונן ובעזרת שק זילוף ממלאים את הפחזניות.
6 מקשטים באבקת סוכר, או ממיסים בעדינות את השוקולד (במיקרו או בבן מארי) וטובלים בו את החלק העליון של הפחזניות.