מכינים לבד: רוטב ברביקיופחות חומרים משמרים, יותר איכות וטעם
צילום: istockphoto
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות. 2 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן. 3 מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה. 4 מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול. * כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד. * כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו. >> חזה עוף ברוטב ברביקיו ביתי, מתוך הבלוג "אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך" |