המצרכים (4 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1 טוחנים את גרגירי התירס (אפשר להשאיר חלק לא טחונים, או לטחון הכל). 2 מערבבים את התירס עם העוף, הביצים ופירורי הלחם. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומתבלים במלח ובמעט פלפל לבן. אם העיסה רכה מדי - מוסיפים עוד פירורי לחם. אם יש זמן - מעבירים למקרר לצינון קצר. 3 מחממים שמן במחבת (בגובה של כחצי ס"מ). 4 יוצרים מהתערובת קציצות/שניצלים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |