1 מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה יחד עם האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצף יציב.
2 מוסיפים חצי מצנצנת ממרח הלוטוס (200 גרם) ואת הגבינה הלבנה, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
3 טובלים את עוגיות הלוטוס בחלב (חשוב לעבוד מהר, אחרת העוגיות מתפוררות) ומסדרים שכבת עוגיות בתבנית. מורחים רבע מכמות הקצפת-גבינה בצורה אחידה. מוסיפים שכבה של עוגיות טבולות, ועליה שוב קרם – 4 שכבות בסך הכל. מסיימים בשכבת קרם.
4 מערבבים את יתרת ממרח הלוטוס עם יתרת השמנת המתוקה (150 מ"ל), ומורחים בצורה אחידה מעל העוגה.
5 מקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע העבר הכנו טוגני תפוח אדמה מהממים