מאפינס היער השחורגדול עליכם להכין בלאק פורסט? יש לנו פתרון בשבילכם: מאפינס קלים וטעימים שיש בהם את כל המרכיבים הנכונים - שוקולד, דובדבנים וקצפת. גם יותר פשוט, גם יותר כיף בהגשה![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 ממיסים בסיר בן מארי את השוקולד עם החמאה. מצננים כמה דקות במקרר. 3 מקציפים את תערובת החמאה והשוקולד עם הסוכר כ-5 דקות. 4 מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף. 5 מוסיפים את שאר המצרכים (קמח, אבקת אפייה, קקאו, מלח וחלב) וממשיכים לערבב, עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים לתבניות מאפינס אישיות ואופים 20 דקות. מניחים להצטנן מעט. 7 מסננים היטב את הדובדבנים מהשימורים. 8 בעזרת כף פריזיאן (כפית בצורת חצי עיגול) או כפית רגילה יוצרים גומה בחלק העליון של כל עוגה. מכניסים לכל שקע 3 או 4 דובדבנים, וסוגרים חזרה עם החלק שהוצאנו. 9 מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, מעבירים לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים ערימה נאה על כל עוגה. 10 מקשטים בשבבי שוקולד ובדובדבן, ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |