לחם יוגורט בלי שמריםכמה כיף לגלות שאפילו אביבה מתפתה מדי פעם ללחם ללא התפחה: קצת ערבובים, צורת כיכר ולתנור. שמישהו כבר יביא לנו חמאה
צילום: עודד קרני
|
המצרכים :(כוס מדידה של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח. 2 בקערה נפרדת מערבבים את היוגורט עם הביצה. 3 מוסיפים את תערובת היוגורט לתערובת היבשה ולשים היטב, עד לקבלת בצק מעט דביק. 4 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים עד לקבלת בצק אחיד. 5 מחממים תנור ל-190 מעלות. 6 משמנים ומקמחים תבנית אפייה, יוצרים מהבצק כיכר בגובה כ-5 ס"מ ומכניסים לתבנית. 7 חורצים צורת X על הלחם בעזרת סכין חדה, ואופים 40 דקות. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות וופי פאי לימוניות משגעות >> רוצים לזכות בסדנת בישול אצל ארז קומרובסקי בגליל? היכנסו לכאן |