
לחמניות עם זיתים ועגבניות מיובשותהשבוע אביבה מכניסה ללחמניות את הכי טוב שיש למזרח התיכון להציע - והתוצאה בהתאם. מגישים עם קערת חמאה, וזוכים לתהילת עולם![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ומטגנים כ-3 דקות בשמן זית. 2מעבירים למיקסר את כל המרכיבים, כולל הבצל המטוגן ושמן הטיגון. לשים 8 דקות, עד לקבלת בצק מעט דביק אבל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעה. 3מחלקים את הבצק ל-15 חלקים, ומגלגלים בידיים מקומחות ללחמניות. מסדרים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבנית שקעים, כמו בתמונה. 4מתפיחים 20 דקות נוספות. 5מורחים את הלחמניות במים, מכוונים את התנור ל-180 מעלות ומכניסים את הלחמניות לתנור הקר. אופים 20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |