1 מקציפים במיקסר את המרגרינה יחד עם הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים את הביצים בהדרגה, וממשיכים להקציף עוד 5 דקות.
2 מועכים בעזרת מזלג את הבננות, ומוסיפים אותן יחד עם השקדים הטחונים לבלילה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, מוסיפים לתערובת ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מרפדים תבנית קפיץ עגולה בקוטר 26 ס"מ בנייר אפייה, ומשמנים מעט.
5 מעבירים את התערובת אל התבנית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות (רצוי טורבו) ל-50 עד 60 דקות. (מי שאין לו טורבו יכול לאפות בחום של 180 מעלות, ולכסות את העוגה לאחר חצי מזמן האפייה).
6 הכנת הציפוי: בסיר קטן ממיסים את המרגרינה יחד עם הסוכר והקקאו, מערבבים בעזרת מטרפה, עד שכל הסוכר נמס.
7 מורידים את הסיר מהגז, ומוסיפים ביצה ומיד טורפים, עד שמתקבל קרם נעים. חשוב לעבוד מהר, אחרת יהיה לכם חביתה בשוקולד.
8 לאחר שהעוגה התקררה, שופכים את הקרם מעל העוגה, ומפזרים מעל את הברס.
* בתמונה - עוגה ללא ציפוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו לחמניות חצי מלאות