1 שוברים את השוקולד לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
2 מחממים בסיר קטן 500 מ"ל שמנת מתוקה עד לסף רתיחה. שופכים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים בעזרת מטרפה עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה וחלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 3 שעות.
3 לאחר 3 שעות מקציפים את תערובת השוקולד במיקסר עד לקבלת מוס.
4 מרפדים תבנית רינג 24 ס"מ מרובעת או תבנית מלבנית בניילון נצמד, כולל השוליים.
5 טובלים את העוגיות בחלב טבילה קצרצרה, ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
6 מורחים חצי מכמות מוס השוקולד בעדינות על העוגיות. מסדרים שכבה נוספת של עוגיות, ומורחים את החצי השני של המוס. מעבירים למקרר ל-5 שעות.
7 משחררים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה.
8 מקציפים במיקסר את יתרת השמנת המתוקה (250 מ"ל) יחד עם האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים מעל ומסביב לעוגה, מקשטים בשוקולד ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו קוקי פאי ענקית
>> מחפשים מתכונים לראש השנה? בואו, בואו