
עוגות שוקולד לבן אישיותמבחוץ הן נראות כמו סתם עוד מאפינס, אבל בפנים - בפנים מחכות לכם עוגות אישיות רכות ושוקולדיות, שהייתם מתים שיוגשו לכם ממש עכשיו עם הקפה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר וסוכר הווניל במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף. 3מנפים לקערה את הקמח יחד עם אבקת האפייה. מוסיפים לתערובת שבמיקסר מעט מתערובת הקמח ואז מעט מהרוויון, וממשיכים כך לסירוגין תוך כדי ערבול. 4מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים. 5משמנים תבנית שקעים של 125 מ"ל וממלאים כל שקע בכף גדושה של בלילה. אופים 20 דקות ומצננים. 6הקרם: ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה בסיר קטן על אש מאוד מאוד נמוכה. מצננים מעט. 7מקציפים במיקסר את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר. מוסיפים את תערובת השמנת והשוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומצננים שעתיים במקרר. 8מזלפים את הקרם על העוגות, מקשטים בתלתלי שוקולד או בסוכריות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |