1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר וסוכר הווניל במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף.
3 מנפים לקערה את הקמח יחד עם אבקת האפייה. מוסיפים לתערובת שבמיקסר מעט מתערובת הקמח ואז מעט מהרוויון, וממשיכים כך לסירוגין תוך כדי ערבול.
4 מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים.
5 משמנים תבנית שקעים של 125 מ"ל וממלאים כל שקע בכף גדושה של בלילה. אופים 20 דקות ומצננים.
6 הקרם: ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה בסיר קטן על אש מאוד מאוד נמוכה. מצננים מעט.
7 מקציפים במיקסר את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר. מוסיפים את תערובת השמנת והשוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומצננים שעתיים במקרר.
8 מזלפים את הקרם על העוגות, מקשטים בתלתלי שוקולד או בסוכריות ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו לחמניות עם זיתים ועגבניות מיובשות
>> המון מתכונים מעולים לשבועות