עוגת ביסקוויטים ב-3 צבעיםעבור הרבה מאיתנו עוגת ביסקוויטים היא השחיתות הכי כיפית שיש - יותר מכל פרלין בוטיק או קינוח צרפתי מפונפן. עכשיו נראה אותנו מתמודדים עם הקינוח הזה, שכולל בין הביסקוויטים לא קרם אחד כי אם שלושה שונים
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):לתבנית של 30 על 40 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מקציפים את השמנת המתוקה ומניחים בצד. 2 מחלקים את הגבינה הלבנה ל-3 חלקים שווים. 3 ממיסים את השוקולד הלבן על סיר בן מארי יחד עם 3 כפות מהחלב. 4 מערבבים שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת האינסטנט פודינג שוקולד לבן, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 5 טובלים ביסקוויטים בחלב, ומסדרים שכבה אחת אחידה בתבנית. מעבירים לתבנית את תערובת הגבינה והשוקולד הלבן ומשטחים בצורה אחידה. מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב. 6 מערבבים עוד שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת, ומוסיפים את ממרח השוקולד והאינסטנט פודינג בטעם שוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומורחים על שכבת הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת. 7 מערבבים את השליש האחרון של הגבינה הלבנה עם יתרת הקצפת, מוסיפים ריבת חלב ואינסטנט פודינג ריבת חלב, ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה. מורחים על הביסקוויטים. 8 מפזרים את הקקאו על העוגה בעזרת מסננת קטנה, ומצננים ללילה לפחות. * אפשר כמובן לשנות את סדר השכבות לפי איך שמתחשק. >> והנה עוד עוגת ביסקוויטים, הכי פשוטה שיש >> בשבוע שעבר הכנו צ'יפס תפוחי עץ אפוי >> מתעקשים על דיאטה? הנה פשטידת מנגולד הורסת ב-150 קלוריות למנה |