1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר.
3 מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת, וממשיכים להקציף.
4 מוסיפים את גבינת הריקוטה ואת תמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 חותכים את בצק העלים ל-12 ריבועים של 12 על 12 ס"מ, ומסדרים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
6 בעזרת סכין חדה חורצים בתוך כל ריבוע מסגרת במרחק של כסנטימטר מהשוליים.
7 מניחים כף גדושה מתערובת הגבינה על הריבוע הפנימי (חשוב לא לגלוש מהמסגרת), ועליה מניחים שני חצאי משמש (החלק העגול כלפי מעלה).
8 אופים 25 דקות, מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.
>> בשבוע שעבר הכנו צ'יפס בטטה מהמם
>> חם מהתנור: סינבון תפוז קטלני