1 מחממים בסיר קטן את החלב, החמאה או המרגרינה והסוכר, עד שהחמאה נמסה (חשוב לא להגיע לרתיחה).
2 מערבבים את כל המרכיבים למעט השוקולד צ'יפס, ולשים 10 דקות במיקסר עם וו לישה (או ידנית). מוסיפים את השוקולד צ'יפס וממשיכים ללוש עד שהשוקולד מתערב טוב בבצק.
3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
4 מוציאים את הבצק למשטח מקומח, לשים מעט כדי להוציא את האוויר שבבצק ומחלקים ל-8 חלקים (או 10 קטנים יותר).
5 מגלגלים כל חלק ללחמנייה, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 מערבבים את החלמון עם החלב ומברישים את הלחמניות. מניחים לתפיחה של עוד 20 דקות, ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 אופים 15-20 דקות, מצננים מעט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו קראמבל בננות ושוקולד מהיר וקטלני