פופקורן שוקולד מתוקלכבוד עונת הכדורגל אביבה מפנקת עם מתכון פצצה לפופקורן מצופה שוקולד, ועוד אחד מלוח ופינקטי, כבונוס. לנו לא נותר אלא לשאול: למה לא כל יום מונדיאל?![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר גדול את השמן זית עד שהוא חם מאוד. מכניסים את גרעיני התירס ומכסים. כשהגרעינים מתחילים להתפוצץ מנערים מעט את הסיר, וחוזרים על זה מדי פעם עד שכל הגרעינים מתפוצצים. 2 מעבירים את הפופקורן המוכן לקערה לצינון. 3 מחממים תנור ל-150 מעלות. 4 ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את החמאה עם הסוכר, הדבש והחלב. לא מערבבים! מבשלים ברתיחה קטנה 2 דקות. 5 שוברים את השוקולד לקוביות קטנות, מוסיפים לסיר החם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. 6 שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים היטב, עד שכל הפופקורן מצופה בתערובת השוקולד. 7 מפזרים את הפופקורן עם השוקולד על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים 15 דקות. מצננים ומגישים. והנה גרסה מלוחה ומפנקת לא פחות: פופקורן צ'ילי וקארי מכינים את הפופקורן בסיר באותו אופן. מערבבים בקערה כפית אבקת צ'ילי, 2 כפיות אבקת קארי ו-2 כפיות מלח. חותכים 40 גרם חמאה לקוביות קטנות, ומערבבים את הפופקורן החם עם החמאה והתבלינים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |