קרקרים טעימים במיוחד תוצרת ביתזה כבר כמה שנים שכל מי שמחשיב את עצמו משקיען אופה קרקרים במקום לקנות, אבל אתם יודעים מה מגניב במתכון הספציפי הזה? אין בו שום שומן למעט הגרגירים והזרעונים, והתוצאה כל כך טעימה שזה לא חסר לשנייה
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
יש את הדברים האלו שאנחנו קונים מוכנים מהסופר, פשוט מתוך הרגל. באמת כי יש מבחר גדול ומפתה, ובעיקר כי זה נראה לנו מסובך ולא שווה להכין לבד. קרקרים היו אצלי מהדברים האלו. תאמינו לי, גם אני תמיד קניתי מוכן, עד היום שמצאתי איזה מתכון ישן להכנת קרקרים וניסיתי. גיליתי שזה מאוד פשוט להכין, וכל כך יותר טעים מהקרקר הקנוי. היתרון הגדול הוא שאפשר לגוון בתוספות לפי טעמכם האישי, ושהקרקרים תוצרת בית הם ללא שומן בכלל. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמח עם שיבולת השועל והמים ומניחים בצד לשעה. 2 מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים. 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובעזרת פלטה או מרית מחליקים את התערובת בצורה הכי אחידה שאפשר על כל התבנית. 4 אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות 10 דקות, מוציאים מהתנור, ובעזרת סכין טובה או גלגלת פיצה חותכים למלבנים של 8 על 6 ס"מ. 5 מחזירים לתנור לעוד 30 דקות. 6 מצננים ומאחסנים בכלי סגור. |