1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הפולנטה, הפרמזן, מלח ופלפל שחור.
3 מוציאים את הגרעינים מהצ'ילי, וקוצצים דק.
4 ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית.
5 מערבבים את השמנת החמוצה עם התירס, הביצים, הצ'ילי והתימין, ומוסיפים לתערובת היבשה.
6 מוסיפים את החמאה המומסת עם שמן הזית ומערבבים היטב.
7 מסדרים מנז'טים בתבנית של 12 שקעים וממלאים כף גדושה בכל מנז'ט.
8 אופים 20 דקות ומצננים 5 דקות. מוציאים את המאפים מהתבנית וממשיכים לצנן על רשת.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגות שוקולד לבן אישיות
>> עוד מתכונים לשבועות