1 לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחלק (או מעבדים במעבד מזון), עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים בעדינות, עד לעובי של 4 מ"מ.
3 קורצים מהבצק המרודד עוגיות באיזו צורה שרוצים: עיגולים, פרחים, כוכבים או כל צורה אחרת. במחצית מהעוגיות חורצים עיגול קטן במרכז (אלה יהיו העוגיות העליונות).
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את כל העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים 11 דקות. מצננים.
5 מורחים את כל העוגיות ללא החור בריבה. את העוגיות עם החור מפדרים באבקת סוכר.
6 מכסים את העוגיות עם הריבה בעוגיות עם אבקת סוכר, ושומרים בקופסה אטומה.
>> והנה מתכון לקרונאטס לעצלנים