צ'יפס בטטה מהמםבשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: אחת, טיגון בשמן עמוק (אל תדאגו, הבטטות דווקא סופחות פחות שמן ככה), ושתיים: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הבטטות פריכות פריכות![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את הבטטות ומנגבים. פורסים לפרוסות דקיקות בעזרת פומפייה או מנדולינה. מפזרים את הקורנפלור ומערבבים, לציפוי אחיד של הבטטות. 2 מחממים את השמן ל-170 מעלות (כשמכניסים כף עץ צריכות להיקוות סביבה בועות), ומטגנים את פרוסות הבטטה, כל פעם קצת, כ-2 דקות, עד להזהבה יפה. 3 מערבבים את המלח עם הקינמון, מפזרים מעל הצ'יפס החם ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |