לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 שוטפים היטב את הבטטות ומנגבים. פורסים לפרוסות דקיקות בעזרת פומפייה או מנדולינה. מפזרים את הקורנפלור ומערבבים, לציפוי אחיד של הבטטות.
2 מחממים את השמן ל-170 מעלות (כשמכניסים כף עץ צריכות להיקוות סביבה בועות), ומטגנים את פרוסות הבטטה, כל פעם קצת, כ-2 דקות, עד להזהבה יפה.
3 מערבבים את המלח עם הקינמון, מפזרים מעל הצ'יפס החם ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו שני סוגי פופקורן - מתוק ומלוח
>> עוגת סנדוויץ' עם קקאו וחלבה
פתח הכל סגור הכל