הכי מתוקה שיש: קוקי פאיזוכרים שכשהיינו ילדים הכריחו אותנו להסתפק בממתק אחד? אז הנה, עכשיו אנחנו כבר גדולים ויכולים להכין עוגה מלאה בממתקים שאנחנו הכי אוהבים ואף אחד לא יגיד לנו כלום. להפך, מקסימום יבקשו חתיכה
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :מרכיבים (למידת כוס של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1 מערבבים את החמאה המומסת (מצוננת מעט) ביחד עם הביצים והסוכר. מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. 2 מוסיפים חצי מכמות העדשים ומערבבים בעדינות. 3 משמנים ומקמחים תבנית פאי או פיצה (למי שאין אפשר גם תבנית קפיצית) בקוטר 26 ס"מ. מעבירים את הבצק לתבנית, ומשטחים באופן שווה. 4 מחממים תנור ל-170 מעלות. מוסיפים את יתר העדשים, את גביעי חמאת הבוטנים ואת עוגיות האוריאו מעל ואופים במשך 30 דקות. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת אבטיח>> ציפינו עוף בקורנפלקס וזה מה שיצא |