
ריבועי עוגת שמנת עם שקדיםעם שמנת מתוקה בבצק וציפוי של חמאה ושקדים - מובטחת לכם חוויה עשירה וכיפית, שלא תוכלו להפסיק אחרי הריבוע הראשון. קראו להם עוגה, קראו להם בלונדיז - מה שבטוח זה שתקראו להם עוד הרבה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים את השמנת המתוקה עם הביצים, הסוכר וסוכר הווניל. 3מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים במטרפה או במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת נייר אפייה, ומשטחים בעזרת מרית בצורה אחידה. 5אופים 10 דקות בחלק האמצעי של התנור. 6בינתיים ממיסים בסיר קטן את החמאה עם הסוכר, סוכר הווניל, החלב והשקדים הפרוסים. מערבבים כל הזמן, שלא יישרף. 7אחרי 10 דקות מוציאים את העוגה מהתנור ומפזרים את תערובת החמאה והשקדים בצורה אחידה. 8אופים 20 דקות נוספות, הפעם בחלק העליון של התנור. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים (רצוי עם קצפת). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |