1 בעזרת מיקסר מקציפים את השמן עם הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית (לוקח כ-5 דקות).
2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבב.
3 לבסוף מוסיפים את הפנטה, גרידת התפוז והמיץ, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מרפדים תבנית קייק 10 ס"מ על 30 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ עם חור במרכז, ומשמנים היטב.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, בחלק התחתון של התנור.
6 מצננים על רשת. מפזרים אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד וקפה בחושה
>> לכל המתכונים של אביבה