המצרכים :ל-12 קציצות:
אופן ההכנה:1 מסננים את טונה (מהשמן או המים). 2 מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת לתערובת אחידה.
3 מגלגלים את התערובת לקציצות במשקל 30 גרם כל אחת. 4 מטגנים במעט שמן במחבת עד להזהבה משני הצדדים (אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה), ומגישים.
* אופציות לתוספות לבחירה (להוסיף לתערובת סעיף 2): מעט גרידת לימון/כפית מיץ לימון 2 שיני שום כתושות כפית חרדל 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד כף סרירצ'ה כף ממרח לימון כבוש רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
![]() | ![]() |