רוגלך זעתר ובולגרית מבצק מלאווחקשה לקבוע מה מהיר יותר - זמן ההכנה של המיני רוגלך האלה, או הזמן שלוקח להם להתחסל מהרגע שהם יוצאים מהתנור. שלושה מרכיבים וחמש דקות עבודה זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין את הנשנוש המושלם לכל אירוע
רותם אלון גלעדי
| mako אוכל
| פורסם 15/07/19 07:00
![]()
צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות 2 מפשירים חלקית את עלי המלאווח. (5 דקות מחוץ למקפיא יספיקו, הפשרה מלאה תקשה על הגלגול). 3 פורסים כל מלאווח ל-8 משולשים קטנים (כמו שפורסים פיצה). 4 בקצה העבה של כל משולש מניחים קוביית גבינה בולגרית ומגלגלים ליצירת מיני רוגלך. ![]() 5 מניחים באופן מרווח בתבנית עם נייר אפייה. 6 בוזקים מעל כל רוגלך תבלין זעתר. 7 אופים 10-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קלות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |